tjabba

nu har vi ätit födelsedagsmiddag och jag har öppnat paket, en bärbar data, dataväska, pengar och massa annat kulkul! imorogn bär det som sagt av tíll polen,

jag ville verkligen träffa calle idag men så blev det inte, vi ffår ses när jag kommer hem helt enkelt. pusshej

hulahula

så var livet på vässarö slut och nu sitter jag här med feber och en dunderförkylning, inte kul. hoppas det släpper tills i morogn när vi far till Polen.
Jag har saknat Annika och Elin massormassor. annika träffar jag ikväll när vi ska fira min födelsedag men elin henne får jag inte se på länge. Skriver mera sen kanske, annars ha en bra sommar tills jag kommer tillbaka, för I'LL BE BACK!




i like

 






GRRR

håkan är kung

igår var det Håkan på grönan, trevligt folk synd att man tappade bort annika under konserten men annorna var roliga dom med! efter konserten åkte vi svettiga och äckliga till BK i centralen där tom och jag bestämde oss för att åka till david och äta tårta eftersom han fyllde år, det var mysigt. Sov sedan hos tom och vid ett åkte jag hem. Duschade sen åkte jag och pussades med calle, nu sitter jag här och hör regnet utanför. Kidde beställde nyss hemkörnings pizza till mig TJOCKT NAJS!

lägger upp bilder från konserten och tårtätandet senare.


Green Street Hooligans

Jätte bra film, bra innehåll men går lika bra att se bara för att få titta på hunken Charlie Hunnam, grr!



Efter att ha blivit felaktigt anklagad för droginnehav, relegeras Matt Buckner från Harvard. Han åker då till London för att bo hos sin syster och här introduceras han för engelsk fotboll. Det blir Matts möte med en värld av skoningslöst fotbollsvåld och brutal huliganism. Matt är djupt skakad. Men så upptäcker han lojaliteten, vänskapen, gemenskapen och äran och det går upp för honom vad det innebär att ha vänner som sluter upp vid ens sida. Det dröjer inte länge förrän han är redo att förena sina krafter med de övriga medlemmarna i huligangänget "Green Street Elite" inför årtiondets match mellan ärkerivalerna från Millwall och West Ham. Gör dig redo för en brutal filmupplevelse från fotbollsvåldets värld!

Jesse McCartney

Jag hade förritiden en stor cruch i Jesse McCartney, som besatt var jag, kunde varendaste låt, såg allt han hade gjort, filmer, intervjuer, bakom kuliserna. ALLT! sen en dag var det bara över, varför vet jag inte. men jag tröttnade väll. men bra var det. 


rest in peace min mp3

ibland har man otur och i går hade jag rejält med otur!
efter skolavslutningen åkte jag med elin till bryggan i gamla stan, vi matade fåglar med flingor vi fick av metro och hade det mysigt, vi började prata om en låt jaag hade på min mp3 och elin ville lyssna, men eftersom jag har koss-hörlurar måste jag ge henne allt inte bara en lur, då av någon konstig anledning kopplar jag ut hörlurarna ur mp3 och rätt som det var ligger den i sjön. jag hoppades på att anden skulle hämta upp den till mig, men det kunde jag ju bara drömma om. så var det med den mp3, nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra när jag åker tunnelbana och buss, all by my self.

fullspeckad dag

vaknade ganska tidigt och mindes en dröm jag haft som jag vill ska vara sann, men ack!

mycket att göra idag, först ska jag till gröding och hjälpa tant-åsa med allt inför släcktträffen i helgen, sen blir det middag hos far min kvart i fem, sen direkt där ifrån ut till muskö med elinpelin, mysigt. hemma igen vid tolv i morogn!   tjotjo

peter sipen

kom nyss hem efter att ha sprungit vårruset tillsammans med 17 000 andra tjejer, eller för mesta dels kvinnor. Peter Sipens var den som höll i det hela och underhöll, islutet lyckades han få med att han har börjat blogga, jag, eller ja, Calle letade upp bloggen och jag började läsa. Hittade ett inlägg och jag kunde inte göra annat än att hålla med honom. 


"Va är de med folk som skickar sms och kräver att du ska svara på det. När du försöker stänga smsét efter läst det står det AVSÄNDAREN HAR BEGÄRT ETT SVAR. Vad är det för sätt att kräva ett svar. Jag tycker vi borde starta ett krig mot dom som begär svar av sina vänner. Slappna av och ge oss lite space, vi svarar tids nog om vi känner för det"

http://www.nightlife.se/siepen


HAHAH kolla denna

   

horoskop

image24
Vill du se ditt så är länken: http://www.ditthoroskop.nu/se/index.htm

vårruset

ikväll är det dags för vårruset, jag har verkligen inte tränat för att springa dessa 5km, visserligen inte så långt i andras ögon men i mina är det oendligt långt. 19:25 gruppen tror jag vi skulle starta i vilket då är "gå gruppen." vi gör det mest för maten, eller vad säger du annika?

HEJAHEJA!

fjällrävenjacka?

idag var det en kille som går i skolan i samma byggnad som jag, hade gick runt i en mörkgrå fjällräven, det måste ha vart varmt,

lite fel sesong gubben, eller vad säger ni?

image23

RSS 2.0