håkan hellström

är du glad, ledsen, upprörd, irriterad, förväntansfull, depprimerad eller lycklig så kan man alltid lyssna på håkan. han är som en person som finns där, alltid. hans musik sviker inte. "det gör inte ont så länge håkan är med oss" en mening som stämmer så bra, oftast iaf. hans texter är underbara men går inte ens att gämföra med hans röst man blir som nykär varje gång man hör han. en känsla som inte går att beskriva.

                                              image17

öööööööö

snart är lovet slut, men har ändå gjort mycket. i torsdags bowlade jag och elin med timmy och oscar. det var kul men jag kom sist. igår var det fredag och jag och annika drack kir och hade det bra! har även åkt ersättningsbussen nu haha, det var inte så roligt som jag trodde. Idag blir det bio med dom två blondinerna och tom. han ska bjuda mig för jag är bäst. vi ska se PS i love you.

tjabbatjenahallå

lalalalaa

tänk dig att alla människor har en alldeles egen personlighet, vem du än träffar. en tjej på bussen, killen i kassan på mcDonalds, tanten på tunnelbanan you name it, alla har en familj, vänner någon som bryr sig. dom tolkar sammhället på olika sätt och det formar deras sätt att bete och reagera under olika sitvationer. en såkallad tönt som inte säger ett ljud i klassrummet, har hörts prata två gånger de senaste tre månader, hon har också en personlighet, kanske tillochmed en vän hon delar allt med. sen har hon kommit till ett gäng som hon absolut inte passar med, hennes livsuppfattning fungerar lixom inte med dessa människor. men någonstans där inne har vi alla lika mycket åsikter och saker att säga. 

jag tycker att det är cool att alla har eget utseende, röst men framförallt att vi alla är olika.




är rädd för att bli övergiven: ja
eftersom jag inte förstår vad jag gör som är så fel.

sovhallick + porrfilm

min vän kom på den smarta idén att hon skulle vara ett 'sovluder' alltså att folk skulle betala för att se henne sova, jag skulle då vara hennes hallick och få betalt för det. det skulle faktiskt vara rätt najs. att få prngar för att min vän sover haha. men vi kom aldrig fram till vem som egentligen skulle lägga ner pengar på det, men det spelar ju egentligen ingenroll. jag tycker att vi ska starta sovbordell.

'skulle du kunna medverka i en porrfilm?'
 - Nej verkligen inte.
det är det lägsta man kan sjunka tycker jag, det är ju på ett sätt som att sälja sig, folk betalar dig för att se dig ha sex. nej jag tycker verkligen att det är helt fel.
'men inte ens för 10 miljoner?'
 - svaret är fortfarande nej'
det finns verkligen inte än enda posetiv sak med att vara med i en porrfilm utom pengar och femton minuter i rampljuset. är det värt det?  

förkortningar

jag hatar människor som spelar typ cs och wow, som sen tror att man fattar alla 415354 tusen förkortningar hela tiden .. som tillexempel w8 afk.. fick nyss lära mig  ffs, rofl, lo2, m8, hun, plz, wts, wtb, wtt  också men vet inte ens vad hälften betyder, vägra bara använda ren jävla svenska?  uschuschusch säger jag bara.

låt mig summera det

hm, länge sedan jag skrev nu!
torsdag-söndag morgon var jag på muskö med elins familj och firade påsk, fredrik och rasmus var även där så det blev att vi hängde en del med dom. det var mysigt. när jag kom hem på söndagen hämtade mamma, moster och kusin mig vid tåget. vi åkte till centrum och handlade yougurt (eller hur det stavas, har aldrig lärt mig och kommer nog aldrig lära mig att stava till det heller). Vi kom hem, åt lunch sen satte tjatandet igång, den här gången var det om giutar hero, två timmars tjatande tog det mig och min kusin innan vi lyckades övertala mamma att köpa det. jag vart dock tvungen att betala en tredjedel + övertala min bror att också betala. men det gick iaf!
så det var det jag, johanna och hampus har gjort dom senaste två dagarna. enner iaf igår och i morse.
var även på bio idag och checkade Horton med annika och jessika, grym rolig film. träffade elin vid fem sen har vi mest myst med pizza och wallander.

tjobre!




världsbäst 

människor

                 

onsdadadadag

tjobre!
filmfilmfilm, är vad dagen har bestått av, började med nothing hills, gick vidare till ciao bella, ska bli tillsammans med en italienare lätt! haha. sen vart det sjätte sinnet också  bra.

ska slagga hos annika idag, så det blir najs!

nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, så byebye!


Where are you and I'm so sorry
I cannot sleep I cannot dream tonight
I need somebody and always

Don't waste your time on me your already the voice inside my head

fel val i livet

annika sa till mig idag 'tänk vilka avgörande val man gör hela tiden, små saker som kan förändra allt' först tyckte jag hon var väldigt mobbad som ens tänkte så, men sen gick jag resten av dagen och verkligen tänkte igenom många såna val jag gjort som hela tiden påverkar hur det är idag. det kan tillexempel vara som att jag är hemma och ska åka till stan, jag måste då först välja om jag ska åka till farsta eller högdalen, vi säger att jag väljer farsta. i farsta träffar jag då en kompis helt oplanerat och vi pratar, han/hon berättar då en sak om en annan kompis och det får mig att ringa henne, jag träffar då han/hon några dagar senare och vi börjar umgås ofta.  vilket aldrig hade hänt om jag hade åkt till högdalen.

men eftersom jag är en sådan som tror på ödet så tror jag att det var menat att jag då tex skulle åka till farsta. men anniak fick mig att tänka iaf..

tunnelbane-mannen

vaknade och var hur trött som helst men tog mig upp, dels pga skolan men mest för elin. kom till skolan, hade bkf. matte fick G på provet ett tal i från VG och ville mörda karin, kom på mitt i lektionen att jag har glömt(!) annikas väska på bussen så jag sandra och elin sprang upp till liljeholmen men ack så var bussen borta, vad trodde jag lixom menmen. efter skolan åkte jag, anniak och elin till farsta. elin hade en liten egen 'jobbintervju' (äntligen har jag lyckats stava till det där sablans ordet!) det gick bra. sen var hon tvungen att åka hem. annika och jag åkte till väster-haninge fick pengar och begav oss sen till medis. det var på väg där ifrån det hemska hände.

det går på 4-5 ungdomar och den ena av dom bor tre portar ifrån mig och jag säger det lite fint till annika som sitter mitt imot mig, det går samtidigt på en man han sätter sig i sätena på andra sidan gången. jag berättar då vad tjejen heter och annika nickar. han kollar väldigt läskigt och tillslut börjar han skrika åt mig, jag vet inte hur jag ska reagera så jag svarar bara väldigt tyst, han hade då trott att vi pratat om honom och han ber mig upprepa vad jag precis sa till annika men tror inte på mig. han ställer sig upp. ingen gör något, han såg ut att vilja slå mig men ingen reagerar, vart är stockholm påväg, det är bara en fråga om tid innan gatuvåld kommer bli accepterat av alla utom polisen. jag vet att jag själv inte reagerar när sånt händer och kanske hade folk runt om kring gjort något om han väl hade slagit men varför vänta så länge. jag har nog aldrig eller iaf inte på länge varit så rädd, han skulle sen av på samma station som oss men vi väntade så länge vi bara kunde med att gå av, han ska tydligen också bara byta tåg, precis som vi. men han ser inte oss, ett tag .. han vänder sig om mot oss, nu är vi helt själva. annika viskar att han kommer slå oss, jag blir bara räddare och räddare. han tar ut hörlurarna och kommer närmare. han börjar skrika på oss igen, han är minsann inte dum berättar han ett antal gånger, han vet saker som händer runt omkring sig, att han den här gången har helt fel bryr han sig inte om. det slutar iaf bra med att han går iväg.

hahahah jag är fan skön på riktigt, jag borde bli värsta författaren eller något. men precis så läskigt som jag nyss skrev var det verkligen. annars har det inte hänt så mycket, träffade mikan i sockenplan, cleas i gullmars sen åkte vi hem :)


No matter how hard you try, you can't make shit shine


annika

jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag diggar den människan, annika annikuspilatus anlove anlo plutten kärt barn har många namn. hon är mig väldigt kär. finns alltid där, även om jag inte är den som pratar så mycket om viktiga saker, men hon gör och jag lyssnar, att hon ens öppnar sig för mig och säger saker bara jag får veta gör mig väldigt glad, att ens ha någon att få kalla sin bästa vän lika bra som hon gör att jag bara vill gråta. tacka gud att jag började i ksab och mötte denna flicka, om du var kille skulle jag vara hur kär som helst, fast vi har ju sex hela tiden iaf vad martin tror, haha!   jag älskar dig och allt som har med dig att göra

blääääääääää

 Ibland är det bara för mycket för mig, ibland är det bara ett fel. Skulle vart någonting på någon helt annan plats, skulle vart någon helt annan stans. Ett rymdskepp eller båt, taxi eller tåg vad som helst bara bort härifrån. För ibland är det bara för mycket för mig, ibland är det bara ett fel. Just nu, just idag,  just i denna sekund har jag just, just jag fått nog. Jag ska lämna denna hålan med blåljusen på. Ibland blir det bara för mycket för mig, ibland blir det bara ett fel. Skulle vart någonting på någon helt annan plats, skulle vart någon helt annan stans. Ett rymdskepp eller båt, taxi eller tåg vad som helst bara bort härifrån. Ibland är det bara för mycket för mig, ibland är det bara ett fel.
den låten summerar väll då typ hela vår fredag.

lördagen var en mysig dag, började med att vi drog till stan men ingen va på humör så vi åkte hem till mig och la oss under täcket alla tre och kollade på This is England. den är en av dom hemskaste filmerna som finns, det är så synd om lill pojken!
sen åt vi världens godaste pasta med pasta sås a la mamma. vi åt tills vi spydde ungefär. sen kom tom och vi kollade på melodifestivalen,sen vart vi lite utspridda elin och annika kom på en engen låt och jag och tom sjöng singstar. jag bakade kakor. sen åkte annika och tom. elin smssexade med nicklas i tre timmar, jag satt vid datan, och nu lilla wille, nu nämner jag dig. jag har visst saknat dig! 

nu ska jag och elin fortsätta ligga i sängen och mysa en timme till. 


image5
du är den vackraste jag mött

KSAB

image4
"en bild säger mer än tusen ord"
det gör verkligen den här bilden 

amanda, annika, kunskapsskolan, falun, falun, falun, konsum, garderåben, åsa, janne, alex, jonathan, jimmy, olof, hur mycket vi hatade sofia, yngve!, billy, simon, MIRELA&MICKIS, fotbollsplan, enskede, bea, skolk, krille, jonas, sommar, sohna, munkar, yoghurt, måns, fjortisarna i 7:an, hårdrocksdanne, cigg i sansborg,
och mycketmycket mer

vem är jag?

lyssna på han som aldrig fått tala, försök att förklara för han som aldrig lyssnat. När änglar gråter är det djävulen som ler och när man ber tittar gud ner och mirakel sker. Allt blir verklighet för dom som inte haft någonting, dom som vandrat genom livet och lever på minnen. för kärlek är allt, hjärtat är din vän och man är glad för luften som vi delar på i världen. för alla är vi samma, alla är vi lika. alla har vi rött blod, och alla är lika värda. vissa blir mobbade, fel behandlade men i slutändan har vi alla samma möjligheter. om man vill kan man bli vad man vill, bara man kämpar och lägger ner sin själ i detta liv. förstå tankar som speglar din frihet i världen. för har man allt sen förlorar man, då är man inget längre. vi går på en väg, möts av en tystnad som man kan sakna för bättre kan vi lyckas. för frihet vi kämpar, Rest In Peace för dom som vilar. jag står kvar där jag står för att visa min fredsvilja.
Jag ser igenom min sönderslitna själ, ensam och bedragen i denna hemska värd. lever man för livet får man ta konsekvenserna för att få veta vilka som är dom riktiga vännerna. värken gör ont och man kommer nästan aldrig fram, gud om du finns, sträck fram din hand. när dimman rör sig sakta mot horisonten och alla barn ler, då känner jag mig bortglömd. vem är jag? varför sattes jag på jorden? när alla sviker faller jag ensam mot marken. skriker på hjälp men inte ens gud hör min längtan. vill känna trygghet, har aldrig fått känna den känslan. Folk tror så mycket men dom vet ingenting. har tvivel i kroppen och deppresion därintill. det borde vara fred och respektera varandra, älskar alla som man älskar sin mamma!

bullshit

skitsnack, skitsnack, skitsnack. Det är vad dagens samhälle bygger på, snackar du inte skit, kallar folk för orre är du inte en i gänget. du är ingen. du kan lika gärna dö då. alla ska det baktalas om. alla negativa saker du kan komma på om en person ska allt och alla veta. det borde finnas en gräns, men det gör det inte. "vet du hur många hon knullade i helgen, hon är största orren" är den vanligaste meningen man hör en måndag morgon. vart jag exakt vill komma med det här vet jag inte riktigt, men att det finns för mycket skitsnack är väll bara en sak.

idag har det inte hänt så mycket, annika sov här vi åkte till skolan till tolv så vi skulle hinna äta pannkakor, sen hade vi svenska och bild. slutade fyra och åkte då till fagersjö skolan för min lillebror hade öppethus, träffade massa gammla lärare men även alex från ksab, åkte sedan hem till min far och åt pizza.

puuuuuuuuuuss
No mather what I do, There is no living without you.
image3

onsdag kväll

tjollahopp!
riktigt mysig kväll, just nu sitter jag framför tvn och kollar på fråga olle, dricker te och äter choklad kroasang, eller hur det stavas. annika kommer snart och ska spändera ännu en natt med mig, hihi. I morogn ska man ha skrivt en saga för barn mellan 3-5 och jag har inte ens börjat så det första som händer i morgon blir väll att skriva, börjar klockan ett så jag hinner nog med det. nu är reklamen slut så ska glida tillbaka mot soffan.

jag vill bara säga att jag hatar Natacha Pyre. hon är verkligen allt vad fjortis står för. urshurshursh. 

 

kära bloggbok

idag har jag för första gången i hela mitt liv, rensat ett kyckling, hur äckligt det än var tog jag mig igenom det. nu känner jag mig bättre än någonsin. jag har klarat av ännu en fas i mitt liv och kan nu gå vidare mot nya erfarenheter

ja du, annars har det inte hänt något speciellt idag, förutom att jag fick VG! på mitt engelska mutliga redovisning, men det var ju redan förutspått. så håll käften.
nej nu ska vi bli lite seriösa och stryka allt där uppe.

idag har jag lämnat in mitt CV på sju ställen, så hoppashoppas att det blir ett jobb inom snar framtid.

nu ska jag till farsta och chilla galet, pusshej



I HAVE THE TIME OF MY LIFE, just nu

ville bli sedd

en liten flicka stod i trädgården
hon torkade bort snor på klänningen
hon ville inte bli fotograferad hon ville bli sedd


jag tror att alla har känt sådär någon gång, alla vill bli sedda. Jag tycker det är hemskt att det finns människor som inte alltid har någon brevid sig, att skratta,gråta, falla och ta sig upp igen tillsammans med. Jag kan inte med ord förklara hur glad jag är att ha alla mina vänner men främst annika vid min sida. jag tror inte många förstår att ett så enkelt ord som hej, som inte betyder någonting för tex mig men för någon annan kan det avgöra om den kommer leva vid slutet av dagen eller inte. har iaf min lärare sagt och jag har valt att tro på henne faktiskt. alla behöver någon.

idag har vi bara tagit det lungt, började skolan vid halv nio, kollade på film om utvecklingsstörda man lärde sig ganska mycket faktiskt! sen hade vi matte prov och det gick jätte bra, fick g om inte mer, då vart jag glad. sen efter skolan åkte jag och annika med hem till sandra för att gå ut med sigge sen drog vi till globen, gick runt i affärer samt käkade på donken. sen tunnelbaneluffade vi, och nej dte är inget jag är stolt över men eftersom vi inte hade något att göra bestämde vi oss för att åka till örby gården men den öppnade inte förens vid halv sju och klockan vart då fem så det blev till att åka tvärbana och tunnelbana till alvik och tillbaka.

image2
"shit vad jag jag saknar vissa personer fett"

ännu en måndag

tjollahopp!
Jag kan inte beskriva hur irriterad jag är på min kära mor just nu, jag vill bara skjuta henne i huvudet!
Man ska göra allt för henne men vadfan får man tillbaka, rätt mycket iofs men just nu känns det som ingenting. ÅH men aja, mammor finns väl bland annat för att bråka med haha. Det händer inte ofta att jag gör det men sen när det väl händer är det inte kul. Nu handlade det mest om pengar och att jag måste städa en jävla hylla. GAH vad sur jag är. 

aja, annars idag har det inte hänt så mycket, var i stan&farsta centrum med annika sen åkte vi hem till mig och myste framför TVn. chilla galet.

matte prov i morgon, jippi verkligen... hatar kanon-karin.

nej nu ska jag väll ta och städa den där hyllan mamma snackar om. CYA!

söndag

lördagen ägde, lite synd att Calle inte kom in, kände mig lite taskig då, men aja vad ska man göra. Kul att Sandra och Becca kom, nog om det.

jag har kläd problem, jag hatar att man behöver klä på sig varje dag, vad passar med vilket, funkar den med dom skorna, jag vill ha den i svart men finns bara vit osvosv.. varför ska det vara så jävla svårt, måste alla hela tiden bry sig om hur man ser ut. Sätter man på sig mjukisbyxor och en stor tröja säger alla att man ser sjuk eller trött ut, men tänk om det itne är så, tänk om man bara är trött på kläder just den dagen. nu låter det här som värsta i-lands problemet men vet du vad, det är det också!
människor bryr sig för mycket.

nej nu är jag trött och irriterad, jag går och lägger mig.

kramkalas

lördag dag

tjabba tjena hallå!
dagen börade segt med en promenad i tre timmar i tyrestaby, men det var ändå skönt känns som man har gjort något iaf. Ikväll ska vi på ferre i farsta nära och bra, men om det suger blir det söder med sandra och snyggingarna i refis från liljeholmen, haha!
Nu är jag äcklig och ser ut som jag just gått ur sängen så jag ska ta en duschelidusch innan annika kommer sen ska vi förkröka lite!

puss och hej glada tjej

förlåt

hm förlåt, jag sa att jag skulle skriva igen på kvällen men sen så blidde det inte så. Men nu skriver jag iaf!
Igår skulle jag till skolan vid ett men tur som det var så var min svenska lektion inställd så började klockan halv tre ist, jag åkte till hagsätra och mötte elin, hon skulle köpa en till hårfärg. Drog till skolan och hade bild, vi skulle faktiskt göra något ganska intresant, ta en bild och lossas att vi står där och känner alla dofter och hör alla ljud. Min bildlärare trodde jag var poet eller något, höhö. Ja du, sen hände det inte så mycket mera. Åkte hem och kollade på Lilja 4-ever en otroligt bra och rörande film om en 16-årig flicka. Har du inte sett den, se den!

Idag försov jag och annika oss väldigt mycket började klockan nio, men var inte i skolan förens vid tolv, hade en lektion, kollade på film i en halv timme sen slutade vi. Åkte med världensbästasandra och minbästavänannika till högdalen och solade, sandra åkte hem, annika till martin och själv vart jag men som tur var kom elin haha, vi åkte hem lagade makaroner. Mamma ringde och frågade om inte vi kunde åka med till haninge och köpa blommor, självklart gjorde vi det, hade ju inget bättre för oss! Tog även hål i örat i haninge på den lilla saken vid hålet haha. Det vart fint tycker jag, trallala!

Dagens ros ger jag tuill björn gustavsson som jag suttit och kollat på youtube hela kvällen, man skrattar såman gråter.

2 cool 4 school

Tjabba!
det är en långlång sovmorgon idag, börjar ett varje torsdag men slutar dock fem också. Men just nu känner jag verkligen inte för att börja gör mig i ordning för en till skoldag, vill bara lägga mig i ett bad, dricka tee och glo film. Men det är ju bara önsketänkande som vanligt. På med kläder, jacka och ut i kallsnöiga sverige.

skriver sen ikväll också, kanske händer något riktigt spännade att skriva om. mohahah.

Studiedag

Tjatja!
Först vill jag bara börja med att säga att jag är sjukt trött, sov ungefär sex timmar inatt för vissa omständigheter vart det lite svårt att sova haha, girls you know what I meen. Men ja, gick iaf upp runt tio och åt fixade oss och sen drog vi till hagsätra för att köpa blond hårfärg till lilla elin, det ser bättre ut än vad jag trodde faktiskt. Så nu mer är vi 'blond, blondare och blondast' som annika såfint valde att kalla oss, thihi. Sen iaf, solade vi annika vart hur bränd som helst, men det är najs. Träffade också världensbästajohanna, min kära kusin, och gav henne några krämer. Hm ja sen har jag inte gjort så mycket mer, eller timmy och oscar kom förbi en timme nyss och pratade lite almän skit, det var kul saknar dom väldig mycket faktiskt.

Dagens ros ger jag lite halft till tom, som lagade min bärbara data, eller den fungerade hos honom men inte hos mig, så när han kommit förbi och lagat den är jag glad.

puss och hej glada tjej.

Sportlov

Tjobre, nu sitter jag här igen, haha även om det är första gången jag skrivier i den här bloggen men aa, jag sitter framför datan igen helt enkelt :)

Nu är sportlovet över och jag hade det über kul i Polen, var där med Annika och hennes familj, shoppashoppashoppa var nog det vi gjorde hela dagarna, det var bra väder solen stekte och livet lekte lixom, det var najs. Nu är det tisdag och skolan är tillbaka .. Det är ändå ganska kul i skolan, grymt bra klass man hamnat i, stort plus till annika, elin och sandra. Ni gör min dag, haha.

Jag hade tänkt att varje gång jag skriver dela ut dagens ros, till någon eller något som vart extra bra just den dagen.
Så jag vill därför ge dagens ros till Cattis som fick oss att motionera runt hela trekantssjön, det var sköt och behövdes verkligen efter en tröttsam dag in the school.

puss och kram vi ses på stan.

image1

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0