party all night long

igår började dagen med ett trevligt bio besök med sötaste elin, haha. Vi såg yesman, hur bra som helst!
sen mötte vi sandra och chrippa i högdalen och vi åkte hem till mig och förade och fixade oss.
drog till sockenplan vid nio och var där till ett, det var jätte kul. Åkte hem till jocke och skulle sova men det blev inte riktigt så, jag jocke och stefan satt upp hela natten men det var najs. Åkte hem vid nio och sov till två.
Kommer att bli en seg dag idag framför tvn känner jag.

vet inte riktigt vad jag ska skriva så vi hörs sen! 

tant redan nu?

Jag tycker alltid att mamma är så tantig när hon sitter varje morogn och kollar på nyhetsmorgon, det handlar ju inte ens om något viktigt, eller väldigt sällan iallafall. Sen i morse när jag gick upp och satte mig vad tvn, vilken kanal sätter jag inte på då? Jo just det nyhetsmorgon på 4an, utan att ens kolla vad det är på andra kanaler. Jag kan ibland tillochmed tycka det är lite spännande när dom skrapar triss eller suktar efter maten dom ibalnd lagar.


Lumines Block

jag är verkligen beroende av lumines block, dte är sjukt. vad jag än gör när jag har lite tid över spelar jag. Om elin spelar och förlorar blir jag galen, samma sak om jag råkar ta ut batteriet. Jag har redan fått så mycket påäng som är möjligt och jag trodde att jag äntligen skulle bli av med det då, men nejnej. Spelar nästan mera nu, just för att komma så långt igen.

sjuk till nyår?!

julen var helt underbar med släkt, godmat, sång och så vidare, bilder finns på http://gultpapper.bilddagboken.se/
idag har vart en skön dag har vart hemma med johanna hela dagen sen vid elva åkte jag till skarpnäck och träffade timmy och oscar vi spelade lite kort och guitarhero. mysigt.

Jag börjar bli sjuk och det är inte kul!

typisk julaftons morgon, myys

vi satt tillsammans och åt tomtegröt och lyssnade på julmusik, pratar om allt möjligt tillexempel att jag får för lite julklappar!  så nu ska dom slå in kaffe koppar och stenar till mig, KUL!
sen börjar vi prata om bibeln och jag säger att jag aldrig ens hållt i en bibel. så självklart ska mamma gå och leta upp sin bibel och dom tvingar mig att läsa första sidan i den. Ska jag vara helt ärlig fattade jag ingenitng.


nej nu ska jag gå och baka chockladbollar. okej NEGERbollar tom.

puss he ha en bra jul

älskade mamma

min mamma är lite tokig ibland.
Igår satt hon vid datan och kollade på en websida ungefär som tradera. Hon har länge velat ha en ipod bara för skojs skull så hon tänkte att hon skulle buda på en ipod shuffle, så det gjorde hon. Sen kommer hon till mig idag och säger "vet du my, jag har köpt en ipod"  varför då frågar jag men det vet hon inte säger hon, kul grej bara.
Hon vet inte ens när hon ska använda den eller något, om jag ska vara helt ärlig tror jag att jag kommer att använda den betydligt mer än vad hon kommer. haha.


ta mig till kärlek

vart är julkänslorna någonstans?
Dom kommer nog aldrig att komma, det är ju liksom julafton imorgon..
Elin var väldigt upprörd och pratade om det hära. Hon kom fram till att vi har två födelsedagar att se fram emot. Inget mera.
så nu får jag vänta tills jag fyller 18 sedan 20, sen är det inget mer att se fram emot. Då är inprincip livet slut, eller vad säger du Elin, haha.

Igår kväll träffade jag Sandra och Chrippa och vi drog til stan och fikade, satt där tills dom stängde då åkte vi hem till Danne i hagsätra och kollade på film typ. skön kväll faktiskt.

Idag ska det sista städas innan imorgon, inte så kul. Men det måstes.

snart är det jul här i vårt hus

dags att sammarfatta helgen igen då. som jag gör varje måndag på senaste, istället för att bara skriva under helgen. jaja.

helgen började redan i torsdags den här veckan eftersom det vart lov då.
åkte hem efterskolan med elin, åkte vid sex till söder och solade med johanna, åkte till sandra och åt mat. sen åkte vi på fest hos Danne i sockenplan, det var jätte trevligt. först va vi bara fyra stycken sen kom lite flera.

på fredagen var jag hemma med elin hela dagen, vid sex gick vi upp till henne och åt födelsedags middag och tårta med hennes familj. Sen mötte vi sandra och åkte till hagsätra. Mötte upp Jennifer sen hem till mig. Vi fixade oss och förkrökade lite. Vi åkte till en fest i sandsborg. Finns inte mycket att säga om det. Fulla blev vi och dansa gjorde vi. Kul kväll

Sandra och elin sov kvar till lördagen, varmt och mysigt hade vi det må jag säga. Vid två kom Manne och vi fick skjuts av mamma till farsta strand, vi skulle på glögg kväll hos pappa i sorunda. det var väldigt långt. Men dom bodde jätte fint faktiskt.
Jag åkte därifrån med jesper vid sju eftersom jag hade lovat att följa med till Kalle. Kom dit vid åtta. Gratis dricka och trevligt umgänge, mysigt. Vi gick hem vid halv elva. Somnade i soffan först sen gick jag och sov i min säng.
Vid ett vaknar jag av ett sms att det är fest i sockenplan och vafan, klart jag åker dit. Kom dit vid två och det var huuur mycket folk som helst.
Vi åkte därifrån vid tre men såklart var tunnelbanan försenad tre minuter och det räcker för att jag ska missa min buss i högdalen, så jag fick vänta en halv timme. Men det var värt det för på den bussen satt Jocke och vi åkte hem till mig.

Söndagen gick åt till att först sola med elin på morgonen, sen städa hela dagen. Pizza på kvällen sen promenad runt fagsersjö. myyyyyyyyyys

måndag igen

jag kom precis på att i natt var den första natten sen måndag-tisdag som jag sov själv.
Jag är verkligen beroende av att ha sällskap, jaja inget fel med det, haha.

idag ska jag först till medis och äta på tacobar med Krille sen ska jag möta annika som jag saknar väldans mycket sen ska vi nog träffa elin också :)  så det är NAJS


ha en bra dag, pusshej

helgen

tänkte berätta lite om vad som hänt i helgen :)

i torsdags sov jag hos sandra eftersom vi skulle modellfotografera oss vid fyra och skulle fixa oss innan. Fotograferingen gick bra och jag vill verkligen ha bilderna haha, har fått sett några och dom var jätte bra.
Efter fotograferingen åkte vi och träffade Johan och Sebbe, åkte runt lite med dom. Hände inte så mycket speciellt.
Vi kom hem vid tio och åkte vid elva till skogås där vi satt i en timme och väntade på några som aldrig kom så vi åkte till sockenplan så kom dom dit. Det var hur kul som helst dära, vi var hemma vid halv fem. Vi sov till två ungefär och jag åkte till högdalen och mötte johanna, vi åkte hem till mig och kollade på tv hela kvällen.
Idag åkte vi och solade på söder sen har jag vart hemma, ska träffa krille snart hoppas jag, det var ett tag sedan.


älskade lillebror

idag hämtade jag kasper på fritids i skolan sen gick vi till lidl och köpte baccon. Sen har vi bara legat i soffan och zappat mellan cartoon network, nickelodeon och disney chanel. Nu vill han aldrig ha mat heller, jag hungrar ihjäl snart.


hade två prov idag, teckenspråksprovet gick jätte jättre bra, känns som ett starkt VG.
Förskola, Skola och Fritids provet är jag inte så säker på, kände verkligen inte för att skriva men G hoppas jag på iaf.

nu är det bara sex skoldagar kvar, hur skönt som helst. inga mer prov inga mer läxor, fattar inte ens vad vi ska göra i skolan egentligen menmen.


Bilden är ifrån lördags, jätte trevlig kväll

kill me now

hela dagen idag har gått till shopping nästan. Vart en skit snygg klänning från gina till nyår, ett linne sen lite julklappar.


Jag hatar verkligen julstämming, jag älskar julen det vill säga maten, julklappana, att få umågs med kusiner och mostrar. Men inte det att man ska lyssna på julskivor, adventsljustakar i fönsterna, julgranar utanför porten.
Och vem vart inte besviken på första avsnittet av julkalendern? Kan det bli värre ..


jag hatar dig. försvinn från mig.


RSS 2.0