skolan

sitter i skolan det är lunch nu. har precis gjort nationella i engelska som gick sådär. kunde gått bättre om man säger så. det är dötrist i skolan just nu och jag vill bara hem, både igår och idag har känts som meningslösa dagar. jag vill ha sommarlov.

hela sommaren är väll planerad.
vässarö 15-18 juni
polen 20- ingenaning
norrland ingenaning-27
storsjöyran 27-29 juli
gotland 4-7

elin andersdotter

du är inte glömd, vet att jag har mycket pressar om annika hit och dit men du betyder lika mycket du. jag älskar dig

en underbar vän

jag är stolt att vara vän med världens bästa annika, hon har gjort så otroligt mycket för mig, finns där. Nu ska jag berätta en grej som ingen vet utom jag, eftersom det är mig det handlar om. jag har oräkliga gånger kommit hem och gråtit för jag vet att annika har knarkat. jag vet att det inte var den faligaste drogen eller så men det räckte för att jag skulle må så pass dåligt att jag började gråta. nu har hon slutat med att vad knark nu heter och trappat ner jätte mycket på alkoholen och det gör mig till världens stoltaste kompis. jag vet att hon mest slutade för sin egen skull men jag vill tro att det var lite för mig så det tror jag också! hon har bett om förlåtelse hur många gånger som helst och kallat sig för en svikande vän men det tycker jag verkligen inte och har aldrig tyckt, det är ditt liv och jag är bara tacksam att jag ens får vara med i det, så sluta att be om förlåtelse, du har inte svikit mig.

Nu kanske alla tror att jag är en jätte dålig kompis som skriver om allt det här på min blogg men jag har bett om tillåtelse och annika själv sa 'jag bryr mig inte om folk säger något. Jag står för det jag gör och gjort' så är det med det.

så det som finns kvar att säga är annika jag älskar dig

even the best fall down sometimes

idag är datumet den 25/3 vilket betyder -
det är fredag och skolan är slut för ännu en rolig och planerad helg.
träffa några kompisar i kväll
solen skiner som aldrig förr, ut i det vakra vädret folk!
mamma får lön

mer behövs inte sägas, nu är det skor, hårfärg, jeans och en tröja som blir avdraget på mammas konto på en gång. hårfärgen är redan fixat, resten kvar.

I had a english test today och vi kan väll redan där poängtera att jag inte fick mer än G.
annars har dagen bestått till mesta dels av solning, först en timme på bryggan i årstadal sedan på ballen hemma.


nu måste jag kila på promenad, tjingting

stressad

jag är så otroligt stressad hela tiden, ständigt påväg någonstans. Jag mår inte bra av det. Som i morse när jag satt och åt en person skrickar tusen sms om att jag ska ringa, det är brottom, det är viktigt. Jaha? men tänk om jag också gör något viktigt, det skiter folk i totalt. Jag kan inte äta middag utan att jag har brottom någonstans, oftast har jag valt det själv men det hör itne saken till. Idag ska jag lämna mobilen hemma, ska sova hos pappa inatt så jag kommer inte ha den förens i morgon kväll. SYND!

minuter

'dina minuter är unika my, du säger två minuter men det går alltid tjugo'
det är bara att inse att jag är en mycket upptagen kvinna och om man vill umgås med mig är det något man får leva med. tiden har gjort att jag har tappat så många människor i mitt liv som en gång betytt så oerhört mycket för mig. Lutten tillexemlpel, en gång för mycket länge sen var det du och jag mot världen varje dag spenderade vi tillsammas och det var så roligt. tyvärr är du bara en i mängden av alla människor, men det är väll så man tappar vissa, hinner inte med riktigt.. jag skulle vilja ha tid med hela världen. men det har jag inte.


RIP gammal vänskap

19/4 en dag att minnas

håkanhåkanhåkan. jag har nog aldrig vart så lycklig som jag var mellan klockan 19:35-22:10 lördagen den 19/4. det var helt underbart. jag kan inte med ord beskriva känslan jag hade, jag säger som annika "jag är kär!"
jag tänker inte skriva så mycket mer om det för ord räcker inte till.

idag har också vart en bra dag, har suttit i solen hela dagen och haft det jätte kul med annika och elin, ni är bra tjejer. nu känns det verkligen som att sommaren är påväg och det gör att man blir så glad, en pojkvän är allt som saknas just nu, sen skulle jag vara hel.

hellström

nu är det tre dagar kvar tills håkan konserten, längtarlängtarlängtar!
image18


Vi skulle klara vad som helst, skulle aldrig säga nej
vad du anförtror åt mig ska jag anförtro åt dig

bläbläbläbläblä

iförigår skrev jagett hur långt som helst inlägg sen ska min data krångla så allt försvann och jag har vart sur sen dess. men nu tänkte jag ge det ett nytt försök, kommer inte ihåg allt jag skrev med det var mycket om att hedra engla och det tycker jag fortfarande att man ska göra. skänka enextra tankte ibland. Egentligen skulle det kunna hända vem som helst det är det som är det mest skrämmande. det var inte mot henne speciellt, hon var en flicka som cycklade förbi och då slog han till. kunde vart vem som helst fast just det här var i dalarna men.

idag har det inte hänt så mycket utom att jag blivit av med mitt studiebidrag och jag är inte glad. snart ringer min mor och skriker på mig säkert, tur att hon är på tjänsteresa. hmhmhmm tjänsteresa va, nu börjar även jag tro att det är något annat, annika har trott det ett tag nu.


PÖWZ


tisdag

tänkte mest bara skriva vad jag har gjort idag,
jag började med att vakna sjukt tidigt alltså klockan sju och var helt död men tvningade mig upp ändå. åkte till skolan i regnet och hade uls vi såg en jätte rolig och gullig film om utvecklingsstörda. sen hade vi matte, lunch, hälsopedagogik.
när vi satt på bussen mot ingenstans kom annika på den bra idén att äta på min mosters café i västberga, både gott och gratis! så vi åkte dit på engång och åt, pizza, mackor, kakor, glass you name it. gick till mammas jobb ett par minuter innan vi begav oss till skärholmen som för den delen var sjukt mycket större och finare än jag trodde. jag fick skjuss till far min för att äta middag och sen till småsakerna. efter det träffade jag calle i några timmar, vill bara påpeka att det är sjukt kallt igen, ja det är vinter!
åkte hem med elin som hade mycket att berätta lycka till med din romans! haha. gjorde våran läxa och nu ligger jag här helt död.
jag borde egentligen vara själv som alla säger åt mig hela tiden men på något sätt blir det inte så, det är alltid något jag ska göra, men på .. är nog helt upptagen tills på söndag, men på söndag! då ska jag bannemig vara helt ensam.

kärlek

kärlek - det är nog den svåraste saken vi har i vårt liv, för vissa, för mig.
en del verkar det lika lätt som att åka nyckelpigan på grönalund. Jag har jätte svårt att ens börja tycka om någon och det tog mig nästan ett halvår att komma över 'mitt ex' om man ens kan kalla det så. Varför ska jag ha så svårt att tycka om folk, är jag för krävande eller vadå, jag tror att jag är för rädd för att bli sårad, inget är förevigt och det är nog därför jag inte ens bryr mig att tycka om någon.  
Har vissa tur i kärlek eller dras killar bara till dom? GAH allt ska var så jävla bajs jobbigt hela tiden.

Lycka till elin, jag önskar dig det bästa i livet.



19 dagar till håkan!!   annika<3 

ett liv jag valt själv

det känns som att jag har svikit en hel familj. men speciellt min pappa och lillebror. jag har spenderat ganske mycket tid min med lillebror dom senaste två dagarna och jag kan verkligen märka hur mycket han saknar mig och det gör så ont att veta. jag har svikit min egna bror. rakt av. fan alltså. jag vill bara gråta när jag tänker så. en middag i veckan är det allt dom är värda efter allt dom gett mig, en liten middag. jag är hemsk. men nu är det för sent. jag har inget där att göra längre. alla mina saker mitt rum. allt är borta. jag saknar min pappa jättejätte mycket.  men kan inte längre göra något åt det.

april april

ja så var första april över då, blivit lurad tre gånger som jag vet om.
en som var gravid, två som var utanför min skola och en som hade en överaskning så jag åkte till farsta där stod han, utan en överaskning. SUCK säger jag bara. ska inte tro på någon den första april.
nu är det dags att sova, annika kom för ett tag sen.  godnatt.

vår

nu känns det äntligen som att våren är på väg. redan isöndags när jag var i stan med dom två sötnosarna elin&calle var våren i luften. man kunde gå i tunn jacka och mysa. i går var det då lite kallare och man blev lite ledsen. men när jag vaknade i morse och gick ut pratade jag med annika i telefon och hon sa 'visst känns det som en molnig sommardag' och det gjorde det verkligen. hur skönt som helst. Idag har jag vart i stan med annika&elin&sandra vi gick runt i affärer sen satt vi i kungsan någon timme. när jag gick hem från bussen känndes det hur bra som helst. småbarnen spelade fotboll, blommor i rabatten och dom började soppa grus från marken. ni kan inte förstå hur glad jag är. sen köpte jag ett par byxor då vart jag ännu gladare. det ända negativa idag måste nästan vara att jag ska städa mitt rum efter maten. blä

TJOBRE.

Ju mer man tänker, ju mer inser man att det inte finns några enkla svar

RSS 2.0