onsdag morgon

morrn,morrn!
vaknade av min väckarklocka idag, kors i taket att den fungerade!
skolan börjar idag vid tio över nio men klassråd, inte den roligste lektionen men iaf. Efterskolan hoppas jag att någon kan följa med mig till gullmars så jag kan byta upp mig till ett pluskort, någon firvillig?
ikväll blir det så att vi ska kolla på fagersjö ks fotbollsmatch i skarpnäck klovkan sex. sen får vi se vad som händer!

pusshej ruttna tjej


nu är det över, för er del

jag skulle vilja säga att han är ett avslutat kapitel i mitt liv, men då skulle jag ljuga, mest för mig själv. För jag vet att jag skulle springa tillbaka som en tönt men jag kan inte hjälpa det. Jag vet vad som är bäst för mig och vad jag borde göra men jag kan inte bara glömma en människa sådär och lotsas att allt är bra. Jag försöker men det går inte, men ni ska inte behöva höra mer om honom nu. Jag kommer inte skriva något mera heller för den delen.
Jag får jobba med det med mig själv, jag vet inte riktigt hur men jag har ju gjort det en gång så en gång till borde ju inte vara så svårt.

skulle vara så mycket enklare om det bara dök upp en prins ifrån ingenstans.

<3

bli inte glad om han smsar. bry dig inte om han ringer. gå inte och längta tills han ska höra av sig igen. det är att hoppas på för mycket. har du inga förväntningar kan du inte bli besviken. klandra inte dig själv om något går snett, lägg skulden på någon annan. det man inte vet lider man inte av. bli inte ledsen om du ser honom med en annan, bit bara ihop. ta inte fram rakbladet så fort världen vänder sig mot dig. ingen ska få dina kinder att bli våta av tårar, få dina ögon att bli röda och svullna, få dig att skaka av utmattning när tårarna håller på att ta slut, du ska inte behöva gråta dig själv till sömns, när han sover med ett lyckligt leende på läpparna.
ingen ska få ta ifrån dig din stolthet!

håkan


synd om sig själv?

fjorton gånger har jag vart nära på att radera det tidigare inlägget. Seriöst det har gått fyra dagar, det var ju inte så att vi var tillsammans eller något sånt, kan jag "tycka så synd om mig själv".  Har han gjort fel verkligen, eller är jag bara för, jag vet inte ens det rätta ordet för det, men desperat?
han är underbar på ett sett, men en kille på ett annat. det är vad han är, en kille.

radera eller tycka synd om mig själv?

håkan igenom allt?

jag vet inte om jag ångrar mig eller om jag bara är otroligt besviken. Jag vet inte om jag är besviken på mig själv för jag tror att han skulle ha ändrat sig eller om jag är besviken på honom, för att han inte har ändrat sig.
Var jag dum som gick tillbaka eller var det bra till en början?  Ingen visste ju vad som skulle hända, det kan ju tillochmed fortarande bli bra. eller? önsketänkande..
det är så många frågor, alla säger att jag inte ska oroa mig, han kommer höra av sig, han är så, lalala. 
Ja okej, men hur länge orkar jag då? Hur länge orkar jag gå runt och hoppas occh vänta ..
Var det här sista gången, ska jag ge upp nu. Aldrig gå tillbaka.

"vad jag bryr om är att se dig gråta
för jag har gråtit
och du ringde aldrig
vad jag bryr mig om nu är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig

vad jag bryr mig om är att se som i slowmotion
när du går sönder inuti
så som jag gjorde det
vad jag bryr mig om nu är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig"

"våldtäkts män behöver inte vara äckliga"

förra veckan när jag var påväg till Sandra i älvsjö sätter det sig en kille brevid mig, han berättar hur mycket han älskar mig och jag ska följa med honom till tyskland där han kommer ifrån där vi skulle gifta oss. Han försöker hela tiden att hålla i min hand och på mina ben, jag säger åt honom att flytta eller gå av bussen eftersom han bara skulle till rågsved, men han säger att han ska med mig. Jag går av bussen vid sandra och vi små springer därifrån. Han lyckades få mitt nummer för jag är så dum och ringer upp honom för han "ville se att jag skrivit rätt nummer."
I fredags kom jag och elin på den otroligt bra idén att han kan ju köpa ut till oss.. det var ju inte det smartaste, han kom då till högdalen där vi skulle mötas. Han tjatade i en och en halv timme på mig att följa med honom upp i hans lägenhet och vara med honom. Han tog på mig hela tiden, även elin försökte han hålla handen och vara nära. Han sa tillslut att han skulle kolla efter sin kompis som hade hemma nyckeln. Sen hörde jag inte från honom något mer. Tills i morse, han ringde och skickade sms men jag svarade inte.

när jag åker mot liljeholmen med bussen, vem tror ni står i Högdalen? Jo just det, han i egen hög person. Man ser att han står och väntar på någon. Precis när bussen går det fram en flicka, kanske 14-15 år, han pussar henne på kinderna och dem kramas. Jag ville bara springa av bussen och slå honom. Han lurar säkert massvis med små tjejer som är så försvarslösa och inget kan göra.  Som jag, nu vet jag inte vad jag ska göra, polis anmäla honom? 
Jag borde gått av den där bussen, men det gjorde vi inte..

a song about me and a boy

Nu är inprincip sommaren slut, det har vart en otroligt bra sommar, jag har haft det underbart med mina vänner och familj. Nu kommer den klassiska "fem bra saker i sommar".

Uggla - magnus uggla har spelats väldigt mycke i sommar, iallafall i mina kretsar. Hela vägen till och från norrland tillexempel. sen när vi såg han på yran, det var stort.  Uggla är kung!

Sommarrea - jag älskar sommarrean, hela sommaren kan man köpa saker billigt och det är så härligt, haha. Massvis med fina saker har jag införskaffat mig.

Annika och Jessika - nästan hela min sommar har varit med annika och jessika, eller iallafall en månad. först två veckor i Polen där vi hade det underbart. sen två veckor i norrland det det var hur kul som helst. Ni är bra ni!
 
Ingen sommar utan Håkan - Nej, det blir ingen riktig sommar utan Håkan, hans musik är så fin, när vi såg han på yran, vi stod och rockade loss jag och annika, haha. ingen var med oss men vi hade det jävligt kul.

Min nya data - det har väll egentligen ingenitng med sommaren att göra utan mer att jag fyller år på sommaren och då fick en data, men jag är glad för det. Jag älskar den.

så nu till det tråkiga med sommaren, jag har inte hunnit träffa elin, sandra, mirela, amanda, mickis och alla andra så mycket som jag vill. speciellt inte mirela som jag saknar hur mycket som helst!


ta mig till kärlek

jag känner mig så hemsk, hemsk och otroligt elak! men det är ändå typsikt mig på något sätt, att inte säga något till hälften av dom inblandade. Ja Tom, okej nu hade du rätt, så tjata inte om det sen, jag vet. jag kan ju inte säga annat än förlåt.. Men jag kan ändå inte säga att jag ångrar det.

Jag är hemsk

storsjöyran



det var så otorligt vakert,



saknar dig, annika.  jag finns här när du behöver precis som Håkan gör,

RSS 2.0