skön hemma kväll

det blev ingen bowling idag. Träffade krille mellan sju och nio, det var kallt men roligt. :)

nu tittar mamma på någon tråkig film på tv4+ och jag vill se sing a long men hon vägrar. får väll lida ett tag till då haha.

det vart en skön hemmakväll. det behövs ibland.



och endå är det dig jag tycker synd om, äckliga hora.

ja du

Om du köpte Ericsson-aktier för 100 000 kronor för ca 2 år sen, så hade de varit värda runt 4600 kronor idag.

Om man istället köpte Telecom-aktier, t.ex. Song Networks, för 100 000 så hade man idag haft 791 kronor!

Om man skulle vara smart så skulle man gått på bolaget och köpt starköl för 100 000 kronor, druckit dem och haft kul i två år. Sen pantat burkarna och fått tillbaka 6741 kronor...

Vad kan vi lära oss av detta?

aaaaa

igår var en kul kväll trots vissa saker.
jag och annika kom hem till Kalle vid nio där var Fredrik, Ebba, Astrid, Jocke, Stefan, Stoffer, Simon och Kalle.
trevligt folk utom jocke dårå som inte sa ett ord till mig under hela tiden vi var där. Jag hade jätte trevlig med dom andra iaf. :)
idag var jag, Sandra, Anna och Malin på dövasfilmfestival med teckenspråket i skolan. Det var nog det tråkigaste jag gjort i hela mitt liv. Vi tittade på en film utan ljud i en och en halv timme sen en tjugofem minuters film på franska. Allt handlade bara om teckenspråk.

Är hemme nu och hoppas på att jag ska bowla med sandra och totte annars ska jag träffa krille.

imorgon ska jag till stan och kolla på julklappar med annika.

tiden har kommit

nu känns det som att vi har kommit till den punkten att det inte blir mera än såhär. Jag är bara dryg, du är bara dryg och vi båda vet att det inte kommer bli något. Det har vart bra och det har vart dåligt. Men jag känner att jag inte orkar lägga ner mer tid på dig och eftersom jag vet att du inte heller kommer göra det så är det slutet nu. Jag kommer säkert att träffa dig fler gånger och så, men jag har verkligen inga förhoppningar längre. På ett sett är du en ängel i mina ögon och på väldigt många fler sett är du en fitta. Jag önskar att jag inte skulle behöva säga så, men då skulle jag ljuga. Det räcker nu, jag kommer sakna dig oerhört mycke, men jag har gett upp hoppet om dig fyra gånger innan så en gång till blir inga problem. Det var roligt så länge det varade.

drömprinsen

Jag pratar alltid med mina kompisar om hur jag vill hitta den rätta, någon som är snäll mot mig som jag kan älska, någon som kan bli min bästa vän. Sen sitter jag hemma dag ut och dag in, vadå tror jag att han ska ramla ner från himlen?  Nu får jag skärpa till mig och börja gå ut. Men det går ju inte när lusten att festa är som en spottloska på marken under mina skor. Det måste finnas andra sett att träffa killar men det är så i dagens samhälle man ska festa fredag natt, lörsdag natt lååångt in på söndag morgon. Men jag är inte sån, HUR GÖR JAG!

jag vill bara bli älskad ..

blogga igen? kommentera mer

eh what the hell. jag kan lika gärna börja blogga igen. Det skadar ju inte, hehe.

När jag tänker på något skriver jag det i utkast på min mobil. Idag på lektionen tänkte jag något.
"jag behöver en Håkan konsert, jag behöver vara lycklig. iallafall för en kväll"
Jag kände så då, just då, på den lektionen och när jag lyssnade på den musiken. Nu förstår jag inte hur jag tänkte. Jag är hur nöjd som helst med mitt liv och allt. Eller ja, kunde vart bättre på kärleksfronten. Men så är livet.

Annika sa något som jag tänkt på häromdan. "Jag tror att vi tänker samma sak om kärleken, alla säger åt oss att gå vidare men vi själva tycker att vi inte förtjänar bättre".
och jag håller med. Det är verkligen så jag känner. Varför förtjänar jag bättre, vad gör jag som gör att jag förtjänar bättre. Man är alltid två i ett förhållande, ellerhur?
Jaja, jag önskar att allt skulle bli bra. Men jag är rätt nöjd med att träffas då och då, bättre än aldrig. Men det är mitt sätt att se det.



without music life would be a misstake

RSS 2.0