drömmar

jag har börjat komma ihåg alla min drömmar, förut var det bara fyra-fem gånger i månaden jag ens hade en aning om vad dom handlade om. det är lite läskigt som det är nu, kommer ihåg allt i detalj. kan berätta om min dröm inatt.

det var massa människor i ett hus. allt var mörkbrunt väggar, tak, golv, trappan. jag och "några kompisar" har ingen aning om vilka dom egentligen är men i drömmen var vi vänner, iaf vi gick upp för trappan. mitt i trappan började någon nypa på insidan av mina lår, det gjorde jätte ont och jag sprang, väl där uppe kollade jag på benen och det var stora blåsor och sår. jag gick runt i flera timmar och försökte komma på vem det hade vart, senare blev en annan tjej också nypen. men hon visste vem det var. vi ställde oss vid fönstret och hon pekade ut på en kille som låg mitt på gräsmattan med helt vita kläder, jag vart jätte rädd med dom sa att jag inte fick titta på honom. efter någon timme gick jag och kollade men då var han borta. det blev kaos och alla sprang runt och skrek. han var inne i huset. jag vet inte hur det gick till men tre vuxna hittade honom iaf, alla var då utanför huset. dom hade en jätte liten kille med en nu svart tröja bakofram och luvan över huvudet. jag gick fram och drog ner luvan. då var det en kille som heter kevin och är typ 9år som jag känner.  

ja, det var en konstig och jätte läskig dröm!



börjar skolan halv tre idag så nu ska jag kolla på dexter, sen efter skolan kommer annika och angelika, hur kul som helst!   pusshejtjockatjej

im obsessed

jag kan inte med ord beskriva min nya kärlek, det är underbart. som en helt ny värld, haha! fasnade direkt och nu längtar jag till sesong  2 kommer ut, blä. jag säger bara

xoxo gossip girl


image22

plugg

måndag: plugga till hälsopedagogikprov. läsa engelska bok
tisdag: skriva en svensk saga för barn mellan 3-5år. läsa engelska bok
onsdag: skriva en bokresention till svenskan. läsa engelska bok
torsdag: skriva en "uppsatts" om Vygotskij & Piagets teorier. läsa engelska bok
fredag: gämföra två engelsktalande länder. läsa engelskabok. matte prov.  (gå till cattis efter matte provet!) 


jag kommer dö!


alla trodde att jag skulle förlora mig

en mycke händelserik helg. massa posetiva saker bara. har vågat gjort saker också haha.
i fredags var jag och åt donken med amanda, saknat till tusen. sen kom annika också, då springer det fram en kille i gul tröja och säger att det kommer komma en kille med en skylt om halsen där det står "samlag 150, 100, och ber oss fråga om vi kan få sänka det till 60. och det gjorde vi, 2 samlag för 60 var det när han lämnade oss. Sen i går när jag och annika låg och solade som bäst i tanto efter grillning kom det fram en tjej och frågade om vi ville vara med i 5-kamp. och vi sa inte nej till det och här sitter jag med jordens träningsvärk. känner mig lite töntig att jag inte klarade av det lilla, menmen är inte mer än en lat-människa om man säger så.
skön dag idag med en inslag av otäckt, jag och annika piercade jespers ögonbryn. eller ja, annika gjorde jag tyckte det var för läskigt! resultatet blev inte det bästa, vi fick igenom nålen och allting men när vi skulle byta till stav gick det inte lika bra. så det blir astron för honom i morgon istället.

min data är äntligen lagad och allt är instalerat så nu ska jag glo på film, tjingtjing!  

image21

mmmm

så var det snart helg igen då. förra helgen var hur skön som helst, fredagen var jag bara hemma, lördag-söndag chillchill, måndag var jag på dagis och hälsade på sen till tom på kvällen.  igår vart det en mysig dag i bågen, massa miljöpartister som dansade och sjöng. det var kul. jag känner egentligen inte för att skriva därför blir det kort och tråkigt. skriver mer sen.   pusspuss

när alla vännerna gått hem

ensam i världen, här är jag!
är jag stark eller svag?
det spelar ingen roll...


image20

ge/få

jag har tänkt på det här ända sen i lördags och det är verkligen så.
vissa bara tar och tar och tar saker utan att egentligen ge något, som tillexempel vänskap. man måste ge lite för att få något tillbaka. uppskattning är något alla vill ha och behöver, men man tänker aldrig på att man kanske måste uppskatta andra ibland också. det är så enkelt att ta plats och få den uppmärksamhet man söker. det hjälper för stunden sen blir det en vana. 

idag har det inte hänt så mycket. var i skolan och hade engelska sen håltimme i två och en halv timme, så då vart det stan. till farsta sen vidare till skönal kollade på en läskig film som heter Desturbia. grymt bra film ändå. åkte till farsta och mötte tom och annika. sen hem. hemma innan nio, det är bra. förtsa gången på länge. synd bara att det är så kallt. imorogn är det rixfm med annika&calle. mysmys. KRAAM

SAJK

nu ska jag åka och möta annika. kommer knappt ihåg hur hon ser ut. var så länge sen vi sågs. över en vecka. förstår itne hur jag har klarat mig egentligen, har vart tuffa dagar med mycke tankar åt annika. men nu är mardrömmen över och jag kan börja leva igen

tråkigt.

jag är så trött på skolan, det har vart lungt ända tills nu. när man får veta hur mycket man egentligen ligger efter. galet. men jag ska nog klara det! 
Elin är påväg hit för hon har inget gott hemma, tror hon ska äta frukost. jag vet inte. skolan börjar elva för jag har ett omprov, ska berätta allt jag vet om autism och vad dom största orsakerna till rörelseförhinder är. kulkul.
slutar fem, då får vi se vad som händer. 

saknar annika. puss. 


saknar, vill ha, behöver

kärlek, kärlek, kärlek. jag blir galen. elin blir galen.

snart får jag en stor lunch bestående av glass, glass, vattenmelon, chokladsås, glass, pressad apelsin serverad ute på balkongen tillsammans med håkan på högsta volym. tidningen har lovat "Medelhavsvärme i Sverige till helgen. Metrologer: Vi ser inget slut på högtrycket"  ska bli skönt att åka bort även om det bara är över en natt i helgen. nu roppar hon så det är bäst att jag springer,

inga ensama hemmakvällar för mig

nu vet jag varför jag aldrig är hemma. jag tänker för mycket. helt plötsligt handlar allt jag tänker på om mig. jag blir deprimerad och osocial mot allt och alla. just nu skulle jag tillexemplel vara på gubbängsfältet och spela fotboll men ronnie och massa människor som verkar sjukt sköna ändå sitter jag här. varför? nej ingen vet.
jag gräver ner mig i små saker och ja bara tänker.

youtube i love

har suttit och kollat på massa klipp på youtube från håkan konserten på aenan i stockholm. visst det är itne samma sak som när vi var där men jag gillar att leva i det förflutna. vissa dagar. idag.


där har du det elin, ALLA TALAR OM DIG HURRICANE.

enda ut i fingertoppen

kvällen blev inte riktigt som jag hade planerat. ungefär 10 minuter efter jag skrev inlägget ringde timmy och frågade om jag ville spela fotboll, först tvekade jag men sen när dom sa att dom hämtade mig ändrade jag mig ganska snabbt. så fotboll, mcdonalds och sitta på bryggan på flaten. så har min kväll sett ut. mysigt sällskap, riktigt sköna grabbar. nu är mina fingrar och lår kalla som isbitar så jag ska läsa min bok, och försöka inte somna, får se hur det går hihi.

PEACE

seg dag

att städa tog otroligt lång tid och det var hur tråkigt som helst! mitt i städningen gick jag till köket och hittade paj det skulle ge mig lite nya krafter. socker. sen såg jag min fantastiska radio stå i köket så jag bar med mig den och en tallrik paj till mitt rum. satte på håkans nya på högsta volym och sprang runt med skeden i handen och sjöng. det vart en helt annan städning. sen tog jag fram min kreativa sida och gjorde mig en aldeles egen tavla. sen hittade jag lite tråd och gjorde två armband. jag vart helt slut och skulle läsa min nya bok "mig äger ingen" när jag somnade i soffan efter fyra sidor. nu har jag ätit mat och är pigg igen, får vi se vart kvällen leder, troligtvis tillbaka till soffan.  PUSS

image19

8 dagar

nu har jag precis komit hem efter ha vinkat av annika vid tåget på väg hem för att senare idag åka till turkiet. vill också åka bort. men det är bara att gilla läget. igår var vi på bio och såg once inte värdens bästa film men det gick väll. konstigt slut bara. Sen åkte vi hem till annika för hon skulle packa och vi äta mat. valde ut tre filmer ur deras biblotek med filmer, hur mycket som helst. åkte hem till mig och såg "shall we dance" och "och så kom polly." Annars har det inte hänt så mycket ska städa mitt rum nu men gör allt för att slippa. kläder överallt, utspilld cola på golvet och chips i sängen, det behövs! ikväll ska jag umgås med mamma hoppas vi gör något kul, hihi.

You're just too good to be true.
Can't take my eyes off you.

första maj 07/08

igår var det första maj och det fick mig verkligen att tänka tillbaka till förra året. vi var med krille, fredde och alla dom i kungsan och satt och lyssna på en tant längst fram. sen kom ison&fille, jag kommer precis ihåg hur jonas och viktor stod och skrek när det var haffa. ungefär det ända ordet dom kunde då. miss old times!
igår vart också en minnesfull dag, gick i demostrations tåget från medis till kunsan. vet inte vad vi demosterade mot men det var kul iaf. åt glass och satt vid fontänen. riktigt mysigt!  Träffade calle sen på kvällen, somnade väldigt tidigt.  Nu ska jag till farsta med min mamma sen möta annika.
tjobre!


RSS 2.0